De beste adviezen voor hulp bij ipad

Ben jij op zoek naar hulp bij ipad? 

Ben je op zoek naar hulp bij ipad? Dan ben je hier op het juiste plek, hier bij Hulpbij.com, helpen wij je graag op weg met verschillende vraagstukken.

Hulp bij

IPad is een acroniem voor "Internet Protocol Address". Een IP-adres is een nummer dat een computer of apparaat op het internet uniek identificeert. Wanneer u een website in uw webbrowser typt, stuurt uw computer een verzoek naar de server die de website host. De server antwoordt door de inhoud van de website terug te sturen, die vervolgens in uw browser wordt weergegeven. Achter de schermen gebruikt uw computer uw IP-adres om het verzoek naar de juiste server te sturen.

Picture of Henry

Henry

Advies #1

Een van mijn favoriete tips voor iPad is om hem in te stellen als tweede scherm. Ik gebruik mijn iPad bijvoorbeeld om Twitter en andere sociale media in de gaten te houden terwijl ik op mijn computer werk. Om dit te doen, open ik de app-switcher en houd ik de opdrachttoets (⌘) ingedrukt en tik ik op de pijltjestoets naar links of rechts om het app-venster naar het andere scherm te verplaatsen. Wat ik ook graag doe, is mijn iPad gebruiken als notitieblok. Ik vind het erg handig om aantekeningen te maken tijdens vergaderingen of om ideeën op te schrijven als ze in me opkomen. Om dit te doen, start ik Notities en tik ik op het plusteken (+) in de linkerbovenhoek van het scherm om een nieuwe notitie te maken.

Picture of Henna

Henna

Advies #2

Hier zijn een paar tips om u op weg te helpen: 1. Zorg ervoor dat uw software up-to-date is. Apple brengt regelmatig nieuwe updates voor zijn besturingssysteem uit, en deze updates bevatten vaak bugfixes en verbeteringen. Om ervoor te zorgen dat uw iPad over de nieuwste software beschikt, gaat u naar Instellingen > Algemeen > Software-update. 2. Gebruik een hoesje of een schermbeschermer. Een goede hoes beschermt uw iPad tegen vallen, terwijl een screenprotector ervoor zorgt dat er geen krassen of andere vlekken op het scherm komen. 3. Zet meldingen uit voor apps die je niet gebruikt. Meldingen kunnen nuttig zijn, maar ze kunnen ook afleiden als u zich op iets anders probeert te concentreren.

Picture of Emma

Emma

Advies #3

Zorg ervoor dat je apparaat is bijgewerkt met de nieuwste iOS-software. Als je problemen hebt met je toestel, kun je proberen de fabrieksinstellingen te herstellen. Als dat niet werkt, kunt u het apparaat naar een Apple Store of een erkende serviceaanbieder brengen voor hulp. Als u veel muziek of video's op uw toestel hebt staan, kunt u overwegen om hiervan een back-up te maken met iCloud of iTunes. U kunt iCloud ook gebruiken om een back-up te maken van uw foto's en andere gegevens.

Picture of Peter

Peter

Onze laatste advies bij ipad

Heb jij nog een vraag over ipad?

Stuur uw vraag dan hier voor ons:

Bekijk ook onze populaire categorieën hier:

Afvallen

Verslaving

Schulden

Opvoeding