De beste adviezen voor hulp bij oorsuizen

Ben jij op zoek naar hulp bij oorsuizen? 

Ben je op zoek naar hulp bij oorsuizen? Dan ben je hier op het juiste plek, hier bij Hulpbij.com, helpen wij je graag op weg met verschillende vraagstukken.

Hulp bij

Tinnitus is een symptoom van een onderliggende aandoening, zoals leeftijdsgerelateerd gehoorverlies, letsel aan het oor, of een bijwerking van bepaalde medicijnen. Het kan ook worden veroorzaakt door overmatige blootstelling aan lawaai. Hoewel er geen genezing is voor tinnitus, zijn er wel strategieën die kunnen helpen de aandoening onder controle te krijgen. In sommige gevallen gaat tinnitus vanzelf over Tinnitus kan een grote invloed hebben op de kwaliteit van leven. Het kan slaapstoornissen, angst en depressie veroorzaken. Sommige mensen vinden het moeilijk om zich te concentreren of te werken.

Picture of Henry

Henry

Advies #1

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, want er zijn veel verschillende manieren die mensen nuttig hebben gevonden om hun tinnitus te verminderen of te elimineren.

Picture of Henna

Henna

Advies #2

Sommige dingen die kunnen helpen zijn: -Stressverminderingstechnieken zoals yoga, meditatie, of diepe ademhalingsoefeningen -Luisteren naar kalmerende muziek of geluiden -Voldoende slaap en lichaamsbeweging -Cafeïne, alcohol en roken vermijden -Het behouden van een gezond gewicht -Het eten van een evenwichtige voeding met veel fruit en groenten -Supplementen nemen zoals omega-3 vetzuren, magnesium, ginkgo biloba, of zink Er zijn ook een aantal apparaten die kunnen helpen bij het beheersen van tinnitus, waaronder: ruisgeneratoren, geluidstherapie-apparaten, en gehoorapparaten. Praat met uw arts over wat voor u het beste zou kunnen zijn.

Picture of Emma

Emma

Advies #3

Als u aan tinnitus lijdt, zijn er enkele dingen die u kunt doen om de symptomen te verlichten. Eerst en vooral is het belangrijk om harde geluiden te vermijden die de aandoening verder kunnen verergeren. U moet ook oordopjes dragen als u blootgesteld wordt aan harde geluiden of muziek.

Picture of Peter

Peter

Onze laatste advies bij oorsuizen

Heb jij nog een vraag over oorsuizen?

Stuur uw vraag dan hier voor ons:

Bekijk ook onze populaire categorieën hier:

Afvallen

Verslaving

Schulden

Opvoeding