De beste adviezen voor hulp bij ontmaagding

Ben jij op zoek naar hulp bij ontmaagding? 

Ben je op zoek naar hulp bij ontmaagding? Dan ben je hier op het juiste plek, hier bij Hulpbij.com, helpen wij je graag op weg met verschillende vraagstukken.

Hulp bij

Het verwijderen van het maagdenvlies uit de vagina van een vrouw.

Picture of Henry

Henry

Advies #1

Veel mensen schijnen te denken dat ontmaagding een moeilijke en ontmoedigende taak is, maar het is eigenlijk heel eenvoudig. Hier zijn een paar tips om het proces zo soepel en pijnloos mogelijk te laten verlopen: 1. Zorg ervoor dat zowel u als uw partner volledig opgewonden zijn voordat u begint. Dit zal de kans op pijnlijke wrijving helpen verminderen. 2. Gebruik veel glijmiddel! Glijmiddel maakt alles soepeler en minder pijnlijk. 3. Begin langzaam en voorzichtig. Overhaast de dingen niet - laat je partner de tijd nemen en in zijn eigen tempo vooruitgaan. 4. Als het op een gegeven moment te pijnlijk wordt, stop dan onmiddellijk en overweeg opnieuw wat er aan de hand is.

Picture of Henna

Henna

Advies #2

Er is niet één juiste manier om iemand te "ontmaagden", dus deze tips zijn meer algemene tips om goede seks te hebben als één of beide partners maagd zijn 1. Breng de sfeer erin. Je wilt dat je eerste keer speciaal is, dus neem de tijd om de sfeer te bepalen. Dit kan inhouden dat je afleiding wegwerkt, romantische verlichting instelt, en ontspannende muziek afspeelt 2. Doe het rustig aan. Het is niet nodig om dingen te overhaasten. Breng wat tijd door met zoenen, knuffelen en het verkennen van elkaars lichaam met je handen voordat je overgaat op iets anders 3. Gebruik glijmiddel.

Picture of Emma

Emma

Advies #3

Het uitstellen van je seksuele debuut heeft veel voordelen. Ten eerste geeft het je de tijd om een emotionele band met je toekomstige partner te ontwikkelen, wat kan leiden tot een meer bevredigende en plezierige seksuele ervaring. Daarnaast geeft het je de tijd om je eigen lichaam te leren kennen en te weten wat goed voor je voelt, zodat je, als het zover is, zelfverzekerder en zelfverzekerder kunt zijn in je vermogen om jezelf en je partner te behagen. Ten slotte kan het ook ongewenste zwangerschappen en SOA's helpen voorkomen door je de kans te geven anticonceptiemogelijkheden te verkennen voordat je seksueel actief wordt. Dat gezegd hebbende, er is geen "juiste" leeftijd om seks te hebben.

Picture of Peter

Peter

Onze laatste advies bij ontmaagding

Heb jij nog een vraag over ontmaagding?

Stuur uw vraag dan hier voor ons:

Bekijk ook onze populaire categorieën hier:

Afvallen

Verslaving

Schulden

Opvoeding