De beste adviezen voor hulp bij tattoo disasters

Ben jij op zoek naar hulp bij tattoo disasters? 

Ben je op zoek naar hulp bij tattoo disasters? Dan ben je hier op het juiste plek, hier bij Hulpbij.com, helpen wij je graag op weg met verschillende vraagstukken.

Hulp bij

In het beste geval zijn tatoeages bedoeld als een permanente herinnering aan iets belangrijks in ons leven. Soms kunnen ze echter onbedoeld uitlopen op rampen. Hier zijn enkele betekenissen achter enkele veel voorkomende tatoeage rampen: 1. per ongeluk de verkeerde dingen laten tatoeëren: Dit kan van alles zijn, van het tatoeëren van iemands naam in plaats van die van je geliefde, tot het verkeerd lezen van het Chinese symbool dat je wilde en in plaats daarvan eindigen met een gênant woord. 2. een slecht aangebrachte tatoeage: Dit is waarschijnlijk de meest voorkomende tatoeage-ramp, omdat je gemakkelijk een vlekkerige, misvormde of gewoon lelijk uitziende tatoeage krijgt als je niet naar een gerenommeerde artiest gaat.

Picture of Henry

Henry

Advies #1

Als je de pech hebt dat je tatoeage een ramp is, kun je het beste naar een professional gaan. Laser tatoeage verwijdering kan duur zijn, maar het is nog steeds goedkoper en minder pijnlijk dan een verknoeide tatoeage te verdoezelen met een andere. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om het proces makkelijker te maken voor je portemonnee - Zoek naar laser tattoo verwijdering klinieken die pakketaanbiedingen of kortingen voor meerdere sessies aanbieden - Vraag of de kliniek financieringsmogelijkheden biedt - Vergelijk prijzen tussen klinieken in je omgeving. Wat je ook doet, probeer je tatoeage niet thuis te verwijderen met crèmes of naalden - je loopt het risico dat je het erger maakt, en je huid kan blijvend littekens oplopen.

Picture of Henna

Henna

Advies #2

1. Als je niet tevreden bent met je tatoeage, ga dan terug naar de artiest en praat er met hem over. Misschien kunnen ze helpen het probleem op te lossen of het in ieder geval esthetischer te maken. 2. Als je je tatoeage absoluut haat, zijn er manieren om hem te bedekken of te laten verwijderen. Beide opties kunnen echter duur en/of pijnlijk zijn. 3. Zorg ervoor dat je je onderzoek doet voordat je een tatoeage laat zetten en zoek een artiest met een goede reputatie. 4. Wees realistisch over wat voor soort tatoeage goed zal staan bij je lichaamstype en huidskleur 5.

Picture of Emma

Emma

Advies #3

Er zijn een paar dingen die je kunt doen als je in de ongelukkige situatie komt te verkeren dat je een tatoeage-ramp hebt. Ten eerste, probeer kalm te blijven en de situatie te beoordelen. Als de tatoeage gewoon te licht is of bijgewerkt moet worden, kun je meestal teruggaan naar de artiest en zal hij/zij het voor je herstellen. Echter, als de tatoeage echt een ramp is, wat betekent dat het extreem vervormd of slecht gedaan is, moet je misschien een professionele tatoeage verwijdering specialist zoeken. Deze personen gebruiken lasers en andere gespecialiseerde technieken om ongewenste tatoeages te verwijderen. Hoewel dit proces duur kan zijn, kan het je enige optie zijn om een rampzalige tatoeage te corrigeren.

Picture of Peter

Peter

Onze laatste advies bij tattoo disasters

Heb jij nog een vraag over tattoo disasters?

Stuur uw vraag dan hier voor ons:

Bekijk ook onze populaire categorieën hier:

Afvallen

Verslaving

Schulden

Opvoeding