De beste adviezen voor hulp bij verstikking

Ben jij op zoek naar hulp bij verstikking? 

Ben je op zoek naar hulp bij verstikking? Dan ben je hier op het juiste plek, hier bij Hulpbij.com, helpen wij je graag op weg met verschillende vraagstukken.

Hulp bij

Verstikking is de belemmering van de luchtstroom naar de longen. Het kan door veel dingen worden veroorzaakt, waaronder rookinhalatie, verdrinking en verstikking. Wanneer iemand stikt, ervaart hij vaak ademhalingsmoeilijkheden, pijn op de borst en een gevoel van paniek. Als het niet wordt behandeld, kan verstikking leiden tot hersenbeschadiging of de dood.

Picture of Henry

Henry

Advies #1

Er zijn een paar dingen die u kunt doen als u merkt dat u zich verslikt. Ten eerste, probeer krachtig te hoesten om het voorwerp dat uw luchtwegen blokkeert te verwijderen. Als dat niet werkt, gebruik dan uw duim en wijsvinger om een "V" vorm te maken en druk deze tegen uw keel net boven de adamsappel. Deze actie zou uw keel voldoende moeten openen om u toe te laten te ademen. Als u nog steeds moeite heeft met ademhalen, bel dan onmiddellijk 112.

Picture of Henna

Henna

Advies #2

Hier zijn wat tips voor verstikking 1. Probeer kalm te blijven. Het kan moeilijk zijn dit te doen wanneer u naar lucht hapt, maar probeer te onthouden dat in paniek raken de situatie alleen maar erger maakt. Haal langzaam en diep adem en probeer te ontspannen. 2. Probeer te hoesten. Dit is vaak de meest effectieve manier om datgene wat uw luchtwegen blokkeert, los te maken. Hoest krachtig en herhaaldelijk totdat de blokkade is opgeheven. 3. Gebruik het Heimlich-maneuver als hoesten niet werkt. De Heimlich-manoeuvre is een procedure die kan worden gebruikt om een voorwerp dat vastzit in uw keel uit uw luchtweg te persen.

Picture of Emma

Emma

Advies #3

Als u zich verslikt, is het eerste wat u moet doen, proberen het op te hoesten. Als dat niet werkt, gebruik dan je vingers om de obstructie uit je keel te vegen. Als dat ook niet werkt, klem dan je mond over de neus van de persoon en geef hem reddingsademhalingen. Als dat allemaal niet werkt, moet u een Heimlich-manoeuvre bij uzelf uitvoeren of door iemand anders laten uitvoeren.

Picture of Peter

Peter

Onze laatste advies bij verstikking

Heb jij nog een vraag over verstikking?

Stuur uw vraag dan hier voor ons:

Bekijk ook onze populaire categorieën hier:

Afvallen

Verslaving

Schulden

Opvoeding